Έκπτωση 52%

Καρέκλα Φροντιστηρίου Selena Πορτοκαλί Με Σκελετό Χρωμίου

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 44.00
21.00 + ΦΠΑ
26.04 με ΦΠΑ Κερδίζετε: 23.00 (52%)
24971
Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες
Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες

Αυτό το προϊόν συνήθως αποστέλεται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

+

Καρέκλα Φροντιστηρίου Selena Πορτοκαλί με σκελετό χρωμίου

Καρέκλα επισκέπτη ή μαθητή Selena σε πορτοκαλί χρώμα με σκελετό από χρώμιο. Με ενιαία έδρα - πλάτη πολυπροπυλενίου και μεταλλικό σκελετό μεγάλης αντοχής. Αν θέλετε να κάνετε πραγματική οικονομία είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε καρέκλες για πολλά χρόνια. 

  • Το κάθισμα διαθέτει σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής μεγάλης μηχανικής αντοχής. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσιο παγκοσμίως με έδρα στην Ιταλία. Το Metalmeccanica Alba. Ιδανική καρέκλα φροντιστηρίου αφού ο σκελετός της την καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για σκληρή χρήση. Δεν υπάρχει τίποτα χειροκίνητο. Οι σκελετοί κατασκευάζονται, βάφονται και συσκευάζονται από ρομποτικά μηχανήματα με μοναδική λεπτομέρεια.

 

  • Η καρέκλα διαθέτει ενιαίο πλατοκάθισμα από πολυπροπυλένιο το οποίο είναι ένα είδος πλαστικού μεγάλης αντοχής και μικρής ελαστικότητας ώστε να μην είναι πολύ σκληρό όταν καθόμαστε. Η θέση είναι ανατομικά σχεδιασμένη και δεν κουράζει όση ώρα και να χρειαστεί να καθίσουμε. Κατασκευάζονται επίσης στην Ιταλία.

 

Το κάθισμα συναρμολογείται από την εταιρία μας. Τα υλικά αγοράζονται από Ιταλία.

 

Κατασκευαστής :
Exoplismos-edu
Προέλευση:
Ιταλία
Σειρά Καθίσματος:
Selena
Χρώμα :
  • Πορτοκαλί
Πολύ αναπαυτική, ποιοτική και εμφανίσιμη.
Γράψτε μια κριτική
greeting_dialog_display="facebook_display_1"> greeting_dialog_delay="1"> logged_in_greeting="Καλώς ήλθατε στο Chat της σελίδας μας, πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε..."> logged_out_greeting="Καλώς ήλθατε στο Chat της σελίδας μας, πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε...">